Coaching

Herkent u dat ook?

Herkent u dat ook?
U heeft een loopschema van het internet gevolgd en toch klachten aan de knieën, schenen of hamstrings? Of u houdt het niet vol? U bent in het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin en heeft last van uw onderrug vanwege het vele bukken? Of u heeft te weinig getraind voor een wieler- of ander sportevenement?
Als ervaren beweging- en sportcoach op alle denkbare niveaus in vele sporten, help ik u graag bij het realiseren van uw doelstellingen. Deze uitdagende doelstellingen komen vaak in gevaar als er een bewegingsuitdaging of lichamelijke ongemakken bij komen kijken. De oorzaak is vaak te veel of te weinig bewegen.
Ik help u om zo snel mogelijk de draad en het plezier weer op te pakken, zodat u weer kunt doen wat u het liefste doet. Dat kan middels oefeningen, sportmassage, massagetherapie of corrigerende sporttape of ondersteunende medicaltape.

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.

NGS gediplomeerd masseur

Aangesloten bij de NGS onder nr. 458181 en bij de NGS klachtenregistratie.