Massage

Als beweger en sporter hecht ik veel waarde aan onze manier van bewegen en of sporten.

Heel vervelend als u niet zo kunt bewegen of sporten zoals u dat graag wilt. De weg naar optimaal bewegen is een mooie uitdaging, die ikzelf goed ken.

Met deze uitdaging ga ik u helpen. Heeft u bijv. een uitdaging als beweger of sporter, een vervelende blessure of een pijnklacht? Of heeft u iemand nodig die met uw bewegingen meedenkt? Of begint u (weer) met sporten en wilt u een blessure voorkomen?
Misschien zoekt u een moment van ontspanning en rust.

Voor al deze uitdagingen heb ik een passende behandeling. Kijkt u eens bij de verschillende soorten massage wat ik voor u kan betekenen.

Ik zeg kom maar op met die uitdaging en samen komen we er wel uit!

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.

Vakantie

Momenteel is de praktijk gesloten ivm vakantie t/m maandag 24 Augustus

NGS gediplomeerd masseur

Aangesloten bij de NGS onder nr. 458181 en bij de NGS klachtenregistratie.