Ontspanningsmassage

Mijn diverse massagetechnieken lenen zich niet alleen voor herstel of preventie van lichamelijke klachten maar zorgen ook voor ontspanning.

Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken. Uiteindelijk is deze massage bedoeld om te ontsnappen aan de dagelijkse stress, zodat het lichaam weer kan bijkomen van de hectiek van de dag.

Het doel van deze massage is om spieren en pezen soepeler te houden of te maken. Daarbij wordt de doorbloeding verbeterd en de afvoer van afvalstoffen bevordert.

Vooral bij stress-, rug-, schouder/nek- en hoofdpijnklachten is deze vorm van masseren aan te raden.

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.

NGS gediplomeerd masseur

Aangesloten bij de NGS onder nr. 458181 en bij de NGS klachtenregistratie.