Blogberichten

4 Daagse Nijmegen 2022

Nog even en het grootse wandelfestijn van de wereld barst weer los! Wil jij ook fit aan de start staan deze 4 dagen? Bekijk ons 4 daagse arrangement.

Lees verder

BMX Teamnl Alicante

Wat een avontuur. Op donderdag 11 februari was het dan zover. Samen met PREAZ collega Stefan Krabbendam op naar Alicante Spanje. Met de materiaal bus, van de KNWU, vol met BMX-, wielrenfietsen en materiaal 2000 KM in 2 dagen.


Lees verder

Rentree is aanstaande …..

Na een paar weken aan de zijlijn te hebben gestaan is mijn rentree aanstaande.
Als een jonge sporter kan ik niet wachten om het speelveld weer te betreden.

Lees verder

Eindelijk we mochten weer .....

Eindelijk na ruim 8 weken niets te kunnen doen mocht ik dan eindelijk weer mijn werk oppakken. Heerlijk om weer olie op mijn handen te hebben en blije gezichten te mogen ontvangen.

Lees verder

Zoals u wellicht al vernomen heeft zullen wij vanaf 11 mei open gaa

Zoals u wellicht al vernomen heeft zullen wij vanaf 11 mei open gaan.

We maken alleen afspraken met mensen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM. Dit doen we aan de hand van een gezondheidscheck.

Mocht u na de gemaakte afspraak toch klachten (neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)) krijgen dan verzoeken wij u de afspraak te annuleren. Daarnaast hebben wij in de praktijk aanvullende maatregelen genomen ten aanzien van hygiëne.


Lees verder

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.