Blogberichten

December is in aantocht..... help!?

December is in aantocht......help!?

De maand met Sinterklaas, Kerst, Cadeautjes kopen, Familiebezoek, Oud & Nieuw. Tijd vrijmaken voor familie & vrienden. Maar maak je ook tijd vrij voor jezelf?
Wij zien op deze kalender zeker nog plek voor jou…..

Zowel bij Sport- en massagepraktijk Marco Schelling als Sport- & Massagetherapie Francine in deze maand 15% korting op een massage.

Met sportieve groet,
https://sportmassagemarco.nl/
https://massagetherapiefrancine.nl/

Lees verder

Hoe kun je kramp voorkomen?

Hoe kun je kramp voorkomen?

Veel mensen hebben er weleens mee te maken: spierkramp. Kramp schiet meestal in je spieren tijdens of na een intensieve sportinspanning, maar het kan je ook in je slaap overvallen. Hoe ontstaat kramp, wat doe je ertegen en kun je het voorkomen?

Lees verder

Hoe was april en hoe wordt mei 2018

Even een korte terugblik op de afgelopen maand. De laatste voorbereidingen en de puntjes op de i zetten, zodat ik de deur kon openen en echt kon beginnen in mijn eigen sport- en massagepraktijk.

Lees verder

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.