Over Marco Schelling

Mijn naam is Marco Schelling en ik ben de trotse eigenaar van Sport-Massagepraktijk Marco Schelling.

Na het behalen van mijn sportdiploma aan het CIOS te Arnhem, ben ik o.a. aan de slag gegaan als tennisleraar, turncoach en zweminstructeur. Ik heb training gegeven aan zowel recreanten, wedstrijdsporters en als ook aan topsporters in Nederland. Daarnaast heb ik bijna 5 jaar bij defensie gewerkt als sportinstructeur en training gegeven in elk denkbare sport.

Marco Schelling

Zelf tennis ik en mag ik graag golfen.
Mijn ruime ervaring als sportcoach, in diverse sporten en op elk niveau, maakt dat ik begrijp welke uitdaging u heeft met bewegen. Ik leg heel makkelijk de relatie naar uw bewegingsactiviteit.

Sporten is voor mij altijd de rode draad in mijn leven geweest. Daarom ben ik begonnen om mijn passie voor het coachen en helpen van mensen tijdens de bewegingsactiviteit te combineren met de zorg.
Sinds 2018 doe ik wat ik leuk vind en dat is het helpen van mensen in hun bewegingsuitdaging. En wel als coach, sportmasseur en massagetherapeut!

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.

NGS gediplomeerd masseur

Aangesloten bij de NGS onder nr. 458181 en bij de NGS klachtenregistratie.