Tarieven

Voor de eerste behandeling, hebben we een gesprek zodat ik een goed beeld krijg van uw situatie. Wat zijn de klachten, uitdagingen, wensen en verwachtingen en hoe kan ik u hierbij helpen, coachen en/of ondersteunen. Dit gesprek hoort niet bij de behandeltijd en is geheel gratis.

• Behandeling 30 minuten: € 30,--
• Behandeling 45 minuten: € 43,--
• Behandeling 60 minuten: € 55,--

• Sporttape aanleggen: € 10,--
• Medical tape aanleggen: € 10,--

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Betaling kan zowel contant als per pin. Zoals gebruikelijk kunt u deze behandelingen helaas niet declareren bij uw ziektekostenverzekering. Dat geldt voor alle sport- en ontspanningsmassages, taping, sportcoaching en massagetherapieën.

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.

BMX Teamnl Alicante

Wat een avontuur. Op donderdag 11 februari was het dan zover. Samen met PREAZ collega Stefan Krabbendam op naar Alicante Spanje. Met de materiaal bus, van de KNWU, vol met BMX-, wielrenfietsen en materiaal 2000 KM in 2 dagen.


NGS gediplomeerd masseur

Aangesloten bij de NGS onder nr. 458181 en bij de NGS klachtenregistratie.