Tarieven

Voor de eerste behandeling, hebben we een gesprek zodat ik een goed beeld krijg van uw situatie. Wat zijn de klachten, uitdagingen, wensen en verwachtingen en hoe kan ik u hierbij helpen, coachen en/of ondersteunen. Dit gesprek hoort niet bij de behandeltijd en is geheel gratis.

• Behandeling 30 minuten: € 30,--
• Behandeling 45 minuten: € 43,--
• Behandeling 60 minuten: € 55,--

• Sporttape aanleggen: € 10,--
• Medical tape aanleggen: € 10,--

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Betaling kan zowel contant als per pin. Zoals gebruikelijk kunt u deze behandelingen helaas niet declareren bij uw ziektekostenverzekering. Dat geldt voor alle sport- en ontspanningsmassages, taping, sportcoaching en massagetherapieën.

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.

NGS gediplomeerd masseur

Aangesloten bij de NGS onder nr. 458181 en bij de NGS klachtenregistratie.