Reacties klanten

Dhr Janssen April 2021 

Hey Marco, m’n onder rug gaat een stuk beter voel hem nog wel maar tis echt 100x beter als gister. Dank je wel voor de spoed behandeling Marco. Geniet lekker van het lange weekend en fijne paasdagen voor jullie.


Dhr Schamp. juli 2018 

Marco, heel erg bedankt om de afgelopen dagen mij te behandelen. Dankzij deze behandelingen heb ik de 4-daagse kunnen uitwandelen. Ook bedankt voor de peptalk op woensdag!
Nogmaals heel erg bedankt, de volgende keer weet ik waar ik moet zijn!

Mevr. Phillipse, oktober 2017

Toen ik vorig jaar besloot te gaan trainen voor de Zevenheuvelenloop, dacht ik dat wel te redden in 5 maanden. Mijn beginpunt was 0, dus dat doel bleek wat te ambitieus. Opgeven was geen optie. Marco heeft me ontzettend goed geholpen door het aanleggen van tape. Ik voelde mij knie niet meer en heb ‘m uitgelopen!

Marco Schelling

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.

NGS gediplomeerd masseur

Aangesloten bij de NGS onder nr. 458181 en bij de NGS klachtenregistratie.