Medical Taping

Ziet u ze ook steeds vaker op de sportvelden die gekleurde tape op enkels, bovenbenen, armen, schouders en in de nek?
Wat is het? Medical Taping is een methode uit Japan waarbij de natuurlijke spieractiviteit meehelpt bij het versnellen van het genezingsproces. Zo wordt het in balans brengen van spieren en gewrichten bevorderd. Een goede balans is belangrijk, want spieren helpen bij de toevoer van bloed en de afvoer van afvalstoffen door het lichaam.

Werkt hele dag door!

Medical taping

Bij Medical Taping gebruik ik elastische tapes die uw spieren en gewrichten ondersteunen zonder ze te beperken in hun bewegingen. De rekbaarheid van de tape is vergelijkbaar met die van de huid. Het lift de huid iets op en u ervaart direct een vermindering van de pijn of druk. Het kan met gemak enkele dagen blijven zitten. U merkt vaak niet eens dat het er op zit. U kunt er ook gewoon mee douchen of zwemmen.
De bewegingsvrijheid en de doorbloeding van het weefsel blijven intact. Zo bevordert u uw normale bewegingen en verbetert het de weefseldoorbloeding en bevordert zo het herstel.

Taping Wijchen

Zowel preventieve als revaliderende massages. Snel weer op de baan, in het veld, op de fiets, in de tuin. Werkt ook ontspannend.
Met mijn massagetechnieken bereikt u snel uw doel!

Herkent u dat ook? Loopschema van het internet gevolgd en toch klachten? Of u houdt het niet vol? In het voorjaar te hard van stapel gelopen in de tuin? Te weinig getraind voor een sportevenement?

Ik hou van korte lijnen met veel aandacht voor u als beweger. We kunnen samen trainen of ik kan uw bewegingen spiegelen. U zo snel mogelijk op de been te brengen of houden, dat is mijn streven.

NGS gediplomeerd masseur

Aangesloten bij de NGS onder nr. 458181 en bij de NGS klachtenregistratie.